21 maja 2020

Mapowanie i optymalizacja działań w czasach koronakryzysu – webinar

mapowanie i optymalizacja webinar

Czy firma może szybko ale precyzyjnie odpowiedzieć na #koronakryzys?

Jak zabrać się za zidentyfikowanie obszarów, którymi należy zająć się w pierwszej kolejności?

Jak zwiększyć efektywność funkcjonowania firmy lub jej konkretnego działu, gdy w kolejnym miesiącu rejestrujesz obniżone przychody lub w ogóle straciłeś możliwość prowadzenia swojego biznesu?

Jak dostosować procesy do nowych realiów tak, by działać jak najbardziej efektywnie?

Zarejestruj się na webinar Fundacji MOST, który w środę 27. maja o godzinie 11:00 poprowadzi Greg Albrecht!

W czasie webinaru przeprowadzimy mini warsztaty w których:

????przejdziemy przez różne perspektywy interakcji klienta z Twoim biznesem / produktem – na każdym z etapów (od dowiedzenia się, że istniejesz do ponowienia zakupu i polecenia Cię innym),
????poszukamy drobnych usprawnień, które pomogą Ci zwiększyć konwersję potencjalnych klientów na rzeczywistych i poziom retencji obecnych klientów,
????spojrzymy też na perspektywę mapowania nowych potrzeb u obecnych klientów,
????na koniec będziesz mieć okazję zadać pytanie o konkretne sytuacje specyficzne dla Twojego biznesu. Jeśli już masz wyzwania to zadaj pytanie wcześniej korzystając z tego formularza: https://forms.gle/xdBW8s1d4KuNRbvu8.

Greg postara się odpowiedzieć na wszystkie pytania w sesji Q&A.

❗ Udział w webinarze jest bezpłatny ale obowiązuje rejestracja: https://app.evenea.pl/event/mapowaniewryzysie/ ❗

O prowadzącym:

Greg Albrecht – przedsiębiorca, doradca i autor podcastu. Ma praktyczne doświadczenie w budowaniu firm od zera. Doradza liderom przy tworzeniu i uruchamianiu nowych modeli biznesowych, zwiększających konkurencyjność firm. Pomaga także w przygotowaniu komunikacji strategicznych momentów w życiu firmy.