27.07.2018

Bobby Burger – wspieramy w dynamicznym rozwoju

Bobby Burger (BB) to pierwsza i zarazem największa polska sieć burgerowni, która podbiła już kulinarne serca 14 dużych miast w Polsce. Obecnie na terenie całego kraju funkcjonują 34 lokale pod szyldem Bobby Burger i jeden punkt sezonowy w Kołobrzegu. To jednak nie koniec ekspansji marki na rodzimym rynku, która w planach ma otwarcia kolejnych lokali.

Bardzo się cieszymy, że jako Instytucja Otoczenia Biznesu możemy wspierać marki takie jak Bobby Burger w ich dynamicznym rozwoju. W ramach usług doradczych zrealizowanych dla BB opracowaliśmy m.in. innowacyjne narzędzie wspierające procesy wewnętrzne w firmie, analizę rynku i konkurencji, ponadto zdefiniowaliśmy kierunki rozwoju firmy oraz przygotowaliśmy szczegółowy plan ich wdrożenia. Efektem naszych prac, obok narzędzia usprawniającego procesy wewnętrzne, jest strategia rozwoju spółki Bobby Burger na kolejne lata – obecnie czuwamy nad jej prawidłowym wdrożeniem.

Jednocześnie trzymamy kciuki za dalszy rozwój sieci Bobby Burger!

Related projects: Usługi wsparcia innowacji